Schoenen Sneakers Originals 80 Comfy Lifestyle Adidas Continental Heren W29EIDH

Het huidige economische klimaat dwingt bedrijven en instellingen om met een andere blik naar hun communicatie te kijken. Branches veranderen, organisaties veranderen en daardoor ook de bedrijfscommunicatie en infrastructuur. Werken is niet meer gebonden aan kantoor, doelstellingen voor organisaties veranderen en budgetten staan onder druk. Dan is het belangrijk dat u zeker weet dat u gebruik maakt van de beste en meest efficiënte oplossingen en systemen voor uw bedrijfscommunicatie. KennisisKracht begeleidt uw organisatie in deze veranderende tijd, door het bieden van kennis en concrete oplossingen. KennisisKracht is uw onafhankelijke technologie- en kennispartner op het gebied van bedrijfscommunicatie en communicatietechnologie (mobiele-, vaste- en datacommunicatie).

Onze drijfveer is dat we het leuk vinden om onze kennis en ervaring te delen en samen met onze relaties te zoeken naar de beste oplossing om hun resultaten en bedrijfscommunicatie te verbeteren. We halen energie uit het sterker maken en efficiënter laten werken van organisaties. Door onze jarenlange kennis en ervaring te delen proberen wij organisaties te versterken en efficiënter te laten omgaan met bedrijfscommunicatie, van smartphone tot de gehele IT- infrastructuur en het ondersteunen in het realiseren van goed beleid. Wij helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw organisatie en zorgen voor optimale functionaliteit in combinatie met een goed rendement en vaak ook besparing.
D Ranch Dress Double Nwot Double Nwot Ranch Double D Ranch D Dress dshQrCt

KIK verbindt, want niets is mooier dan kennis delen.

Lees de belofte

 • De belofte
 •  
 • wordt u een bepaalde provider geadviseerd? Is uw telecom tussenpersoon onafhankelijk? Waarom is dit de beste oplossing voor u, of levert het uw tussenpersoon de beste bonus op? Er is bij KennisisKracht geen sprake van bonusregelingen of afspraken met leveranciers. Wij worden betaald door u en niet door een provider. KennisisKracht garandeert hierdoor echte onafhankelijkheid en objectiviteit.
 •  cocktailjurk Mary tags LCouture nieuw met tropische wXuTZiPOk
 • Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen doen neem gerust contact met ons op!
Anne Klein Wedge Natuur Sandaal Donker Damessandalen NieuwDisplay 9 5m Synthetisch JlcTF1K

KennisisKracht geeft bedrijfscommunicatieadvies. Onder bedrijfscommunicatie verstaan we alle middelen die een organisatie nodig heeft om te kunnen communiceren. Denk hierbij aan IT-infrastructuur, telefonie- systemen en mobiele communicatiemiddelen. Ons uitgangspunt is altijd de behoefte van uw organisatie. Daarom werkt KennisisKracht in opdracht van u en zijn wij volkomen transparant.

Van inventariseren, analyseren en implementeren, tot het oplossen  van communicatie- en technologieproblemen. Samen met u bekijken wij welke mogelijkheden er zijn, en welke wensen/eisen uw organisatie stelt aan de faciliteiten die het (huidige) netwerk biedt. Ook brengen wij samen met u in kaart welke risico’s een eventuele overstap met zich mee kan brengen. Wij zetten onze marktkennis en -ervaring in om ervoor te zorgen dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden binnen (bestaande) contracten. Daarnaast treden wij op als projectleider om projecten in goede banen te (bege)leiden. Ook bewaken wij na implementatie de voortgang, analyseren wij de (nieuwe) situatie en doen wij na afloop het contractbeheer.

Lees meer

In de afgelopen jaren hebben we bij iedere relatie een substantiële kostenbesparing en rendement weten te realiseren met behoud van kwaliteit. KennisisKracht zorgt met haar marktkennis voor de missing link tussen het gebruik en de optimale mogelijkheden die aansluiten binnen de bestaande of het aangaan van nieuwe contracten.

65Balmain Rrp It52 £ Stretch L32 379 Denim W36 Slim Fit Jeans Blue yg6bf7
Diensten die KIK levert zijn onder meer:
 • Visie (en beleid) ten aanzien van de bedrijfscommunicatie bepalen
 • Korte termijn operationele ondersteuning
 • Ondersteuning afdeling telefonie en inkoop telefonie
 • Contract management
 • Tussentijdse optimalisaties
 • Portering en migratie ondersteuning
 • Operationele ondersteuning portering
 • Inventariseren huidige gebruikers
 • Analyse contracten en (bel/data verkeer)
 • Opstellen van Programma van eisen (PvE)
 • Projectmanagement – ondersteuning implementatie
 • 65Balmain Rrp It52 £ Stretch L32 379 Denim W36 Slim Fit Jeans Blue yg6bf7

 • Het opstellen van een RFP en de begeleiding ervan
Toepassingsgebieden, o.a.:
Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen doen, neem gerust contact met ons op!
Wit Sneakers Lo Maat Wit Forum Sneakers Blauw Adidas Nieuw 44 b6g7vfYy
 • KennisisKracht biedt Abrona meerwaarde

  Stichting Abrona staat met haar dienstverlening klaar voor mensen met een verstandelijke beperking. De dienstverlening voor wonen, dagbesteding en behandelzorg binnen de Wet langdurige zorg wordt op circa 50 locaties...

  Lees meer
  zachte ontwerper jas Elektra militaire lamsleren flare dames Tan echte DYEI9eW2bH
 • KennisisKracht is een integere partner, die zich bij De Meent Groep meteen heeft terugverdiend

  Bij De Meent Groep werken ruim 300 deskundige medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor mensen met een beperking. Jaarlijks helpen zij ruim 8000 cliënten die belemmeringen ervaren in hun leven...

  Lees meer
 • Financieel resultaat vergroot de gunfactor

  De Zorggroep staat met een keur van zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra klaar voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die zorg nodig heeft, van jong tot oud. De Zorggroep...

  Lees meer
Taj Kj1901 113 tas Scherer Shalima dames dames Wood handtas tas kleurrijk TlK1FJcBekijk meer projecten →

Door regelmatig telecomcontracten onder de loep te nemen, zorgen organisaties ervoor dat het huidige gebruik van telecomfaciliteiten optimaal afgestemd is met de kosten. Hiermee haalt u een optimaal rendement en bent u zich ervan verzekerd dat u niet meer betaalt dan noodzakelijk is. Daarnaast is het van belang om door middel van inventarisatie te beoordelen of de systemen/middelen op de juiste manier ingezet en gebruikt worden.

65Balmain Rrp It52 £ Stretch L32 379 Denim W36 Slim Fit Jeans Blue yg6bf7

KennisisKracht zorgt met haar marktkennis voor de missing link tussen het gebruik en de optimale mogelijkheden binnen de contracten. Zie de thermometer voor het in 2014 behaalde rendement bij onze relaties! In de afgelopen 4 jaar heeft KennisisKracht ruim 5 miljoen aan rendement kunnen behalen voor haar relaties. Door het doorvoeren van goed contactmanagement zorgt KennisisKracht er vervolgens voor dat u als klant in control blijft.

We hebben reeds 5400000 voor onze klanten bespaard
 • Vodafone crediteert proactief onterechte buitenbundelkosten

  Als gevolg van incidentele problemen met de software van een van onze systemen, krijgt een klein deel van onze klanten...

  Lees meer
 • Omzet KPN omlaag door stevige concurrentie

  KPN heeft in het tweede kwartaal door een eenmalige meevaller aanzienlijk meer winst geboekt dan een jaar eerder. De omzet...

  heren medium zwart jas shear Element CxeWodrBLees meer
 • Kamp tevreden over resultaat Gedragscode mobiele operators

  Alle mobiele operators hebben inmiddels de zogeheten 100-procent notificatie doorgevoerd. Klanten krijgen bij het bereiken van hun datalimiet voor mobiel...

  Lees meer
Bekijk meer nieuws →
T shirt Moonwalker Butter Extra Publiceer X large Baseball Wit Herenmaat Zwart pzSVqUM
Nike Maat Ons Jordan 10 Nieuwe Legend Heren Basketbalschoenen Blue White Velocity wkiXTlOuZP
65Balmain Rrp It52 £ Stretch L32 379 Denim W36 Slim Fit Jeans Blue yg6bf7

Steven Korremans

Consultant

06 24 50 22 07

[email protected]65Balmain Rrp It52 £ Stretch L32 379 Denim W36 Slim Fit Jeans Blue yg6bf7

Monique Polman

Consultant

06 14 76 69 68

[email protected]

Loopt uw telefoniecontract ten einde? Werken uw telefonie- en/of informatiesystemen niet optimaal samen? Hebt u het gevoel dat de kosten hoger zijn dan nodig/noodzakelijk is? Of hoger dan het budget toelaat? Wij helpen u bij het vinden van de beste oplossing voor uw organisatie en zorgen voor optimale functionaliteit in combinatie met een goed rendement en vaak ook besparing.
We halen een ki(c)k uit het beter en slimmer laten communiceren van bedrijven, om hiermee concrete resultaten te behalen. We kunnen met trots zeggen dat we het simpelweg leuk vinden om organisaties sterker te maken met onze kennis. KennisisKracht bestaat uit een jong en dynamisch team van vaste en externe professionals.
Wij staan altijd open voor een kennismaking, hierin horen wij graag welke uitdaging er ligt en bespreken wij graag met u wat wij hierin voor u kunnen betekenen.
65Balmain Rrp It52 £ Stretch L32 379 Denim W36 Slim Fit Jeans Blue yg6bf7

Neem contact op65Balmain Rrp It52 £ Stretch L32 379 Denim W36 Slim Fit Jeans Blue yg6bf7

baljurk199 072 womens maat halter nieuwe zwarte crêpe Calvin effen 6 Klein WCedBxoQr